Informatiepagina's

Verkiezingen 2022


Verkiezingsuitslag met restzegelsUitslagen per kandidaatVerkiezingsuitslag balkjes

Verkiezingsprogramma

BF SPEERPUNTEN VERKIEZINGEN

BF TERUGBLIK WAT HEBBEN WE BEREIKT

Kik op bovenstaande links om in de documenten te komen

Kijk op "ONS TEAM" om kennis te maken met alle kandidaten.

Ons team

Interview Harold Sligman
Persbericht Tubantia Oline debatteren Sligman

Mocht een ‘normaal’ debat in de verkiezingstijd nog steeds niet mogelijk zijn vanwege de corona dan zal Harold Sligman daar niet wakker van liggen. Sligman, die met Lies ter Haar het lijsttrekkersduo vormt van Burgerforum, nam onlangs deel aan het NK Online Debatteren. Een heel andere tak van sport dan het face-to-face debat in de raadzaal. Omdat Sligman nog niet zo lang politiek actief is en alleen nog maar wat ervaring heeft opgedaan als commissielid mag zijn deelname zeker moedig worden genoemd.

Een plek op het erepodium zat er nog niet in. Van de 72 deelnemers kwam hij uiteindelijk als 45ste uit de bus. ‘Niet slecht voor iemand die net komt kijken in de politiek’, constateert zijn collega-lijsttrekker. Ondertussen kijkt Harold vol spanning uit naar het juryrapport en een overzicht van alle ‘Tips en Tops’.  Laat de concurrentie nu al gewaarschuwd zijn. Lies ter Haar kondigt nu al aan dat Harold zeker gebruik gaat maken van de handreikingen die hem worden gedaan. Kan niet anders of hij veegt straks met iedereen de vloer aan. 

BURGERFORUM GAAT VOOR DUO-LIJSTTREKKERSCHAP
In de algemene vergadering op 25 oktober in café Heijdemann heeft Burgerforum gekozen voor een duolijsttrekkerschap.
Harold Sligman en Lies ter Haar zullen de verkiezingen ingaan als duo-lijsttrekkers.
Lies ter Haar is al meer dan 15 jaar raadslid en de afgelopen 2 verkiezingen als lijsttrekker met Burgerforum als grootste partij uit de bus gekomen. Harold Sligman is een jaar geleden als actief lid aangesloten en  momenteel commissielid namens Burgerforum. Hij is met name op gebied van (jeugd)zorg, onderwijs, overlast en ondermijning erg actief.
Gekozen is voor deze combinatie omdat die staat voor ervaring en dossierkennis naast nieuw elan en frisse ideeën.
Burgerforum groeit als partij nog steeds. De laatste jaren zijn er veel nieuwe leden bij gekomen. Naast de jongeren die al een tijdje meedraaien en inmiddels al veel ervaring met het politieke werk hebben opgedaan, heeft de partij ook nieuwe actieve leden mogen begroeten van verschillende leeftijd en achtergrond, die elk hun eigen kennis en ervaring meenemen en zich willen inzetten in het belang van onze mooie gemeente. Dit samen met de vaste groep die zich al jaren inzet als volksvertegenwoordiger, maakt dat Burgerforum met Sligman en Ter Haar vol vertrouwen richting verkiezingen gaan.

Onze visiestukken:

MISSIE VISIE PARTIJBEELD

VISIE OP WONEN

GOEDE DOEL ACTIE;
In plaats van prullaria hebben wij 590 euro geschonken aan een Goed Doel.
De inwoners hebben een keuze gemaakt en overtuigende winnaar was Stop Armoede 053

https://youtu.be/N0KFPs9SokY

Share our website