Sandra Olde Bolhaar

img

Sandra Olde Bolhaar

commissielid

Mijn naam is Sandra Olde Bolhaar – Stappenbeld (54jr).
Ik heb twee kinderen en ben getrouwd met Leo.
Ik heb jaren in de zorg gewerkt. Zowel met mensen met een verstandelijke beperking als met ouderen. De laatste jaren heb ik gewerkt in een winkel voor de buitenmens. Mijn hobby’s zijn lezen, fietsen en handwerken.
Eerlijk gezegd heb ik me nooit zo met politiek bezig gehouden. Echter toen de Gemeente van plan was een fietspad te leggen door het laatste stukje ongerepte natuur heb ik me er voor ingezet om dit te voorkomen. Daar komt de behoefte uit voort om mee te denken, praten en kritisch te kijken naar de plannen voor de toekomst. Zodat het voor alle mensen in de Gemeente Losser fijn leven is maar ook goed ondernemen en boeren.
Het boeren, natuur, natuurbeheer en zorg zijn wel de speerpunten die mij raken en ik hoop dat we daar de komende 4 jaar goede stappen mogen maken. Daar wil ik mij voor inzetten. Ook wil ik me sterk maken voor het uitbreiden van het (sociale) betaalbare woningaanbod.
Burgerforum is van en voor alle burgers, boeren en ondernemers. We luisteren naar de mensen en kijken naar ze om. We zoeken naar een goede balans en oplossingen zodat wonen, natuur en ondernemen goed samen kunnen gaan. En dat zonder de belemmeringen van een landelijke politieke partij, vrij en onafhankelijk.

s.stappenbeld172@gmail.com

Share our website