Martha Horstman

img

Martha Horstman

Raadslid

Martha Horstman 57 jaar
Geboren in Enschede en woon al sinds 1983 in Losser. Voel mij dus een Lossenaar. Ben getrouwd met Anton en moeder van 3 kinderen en 6 kleinkinderen.
Ik werk bij Brugman keukens en badkamers als commercieel gastvrouw.

Ik heb gekozen voor Burgerforum omdat dat de partij is die naar de stem van de inwoners luistert en dicht bij de mensen staat.
Zelf vind ik het belangrijk dat Losser goed bereikbaar blijft d.m.v. het openbaar vervoer voor jong en oud en dat geldt voor bestaande trajecten maar ook voor mogelijk nieuwe trajecten.
Ik vind het belangrijk dat onze gemeente een mooie plattelands gemeente is en blijft, waar je goed kunt wonen en werken.
Een gemeente waar we veel sport- en muziek- en andere verenigingen hebben en een mooi open lucht theater, maar waar we nog een grote zaal missen om uitvoeringen te geven. I
Hopelijk wordt dit gerealiseerd in de Aloysiusschool. Een locatie waar bijvoorbeeld ook een toneelgroep en kunstenaars een plek kunnen vinden. 
Daarnaast is het Gilde Repair café en plekken als de Kiekerskaamp waar mensen naar je luisteren en je binnen kunt wandelen voor een kop koffie heel belangrijk.
Onze gemeente heeft zoveel te bieden, laten we samen aan een mooie toekomst verder bouwen.
Onderwerpen die mijn aandacht hebben: Openbaar vervoer, bouwen voor jongeren en ouderen, de nieuwe omgevingswet en uiteraard de energie transitie en het afvalbeleid..

antonenmartha@kpnmail.nl
06-53880999

Share our website