Harold Sligman

img

Harold Sligman

fractievoorzitter

Ik ben Harold Sligman en lijsttrekker samen met Lies, ben getrouwd met Nynke en heb twee prachtige dochters, Alyssa en Lois.
Opgegroeid in Overdinkel en woon sinds enkele jaren in Losser.
Ik werk al ruim 24 jaar in de geestelijke gezondheidszorg en werk nu als woonbegeleider bij de RIBW Overijssel op een beschermde woonvorm.

Naast het werken en de politiek, ben ik druk met mijn hobby's sporten (hardlopen en fietsen), koken en lezen. Verder houden mijn vrouw en ik van reizen en is Italië ons favoriete vakantieland.
Ik ben lid geworden van Burgerforum omdat ik -toen ik zelf een keer contact had gezocht met de politiek- merkte dat er niet echt geluisterd werd naar mijn verhaal. Burgerforum past bij mij omdat de inbreng van de burger bij Burgerforum centraal staat! 

Wat de rol van een volksvertegenwoordiger is, daarover wordt nogal verschillend gedacht. Voor mij betekent het: je verdiepen in de materie, luisteren naar de signalen die je ontvangt vanuit de samenleving, verantwoording afleggen, benaderbaar zijn en het klinkt misschien wat clichématig maar eerlijk zijn.
Ik heb een brede belangstelling maar mijn speciale interesse gaat uit naar gemeenschappelijke regelingen, veiligheid, zorg en armoede. 
Het vertrouwen in de politiek staat onder druk en ik hoop dat onze inzet de komende 4 jaar ertoe bijdraagt dat het vertrouwen in de politiek wat herstelt!
harold.sligman@gmail.com
06-46295290

Share our website