Publicaties

Inloopavond Burgerforum in De Lutte


INLOOPAVOND BURGERFORUM IN DE LUTTE

 

BURGERFORUM houdt op donderdag 16 april een inloopavond in de dorpsboerderij De Lutte. Op de agenda staan onder meer de nieuwbouw brede school De Lutte; de realisatie van het Kulturhus of beter gezegd de verbouw van de dorpsboerderij; bungalowpark Luttermolen met de centrumvoorziening en behoud van de stichting Dorpsbelangen de Lutte.

Natuurlijk zal ook de ondertoezichtstelling van de provincie  en de gevolgen die dit gaat hebben voor de verenigingen en alle inwoners een hot item zijn.

Bewoners kunnen ook zelf agendapunten aandragen. Dat kan op de avond zelf, maar kan ook doorgegeven worden aan de fractieleden Lies ter Haar (066-13052895), Jos Tijdhof (0541-552286) en Joop Koopmans (053-5387143).


Deze inloopavond in de Lutte  zal gevolgd worden door een inloopavond in Overdinkel, Glane en Losser. Deze avonden zijn in het verleden door Burgerforum ook gehouden en werden altijd goed bezocht. Burgerforum wil hiermee de burger de gelegenheid geven om vragen te stellen, kritiek te uiten, de mening te laten horen. Deze geluiden vanuit de bevolking zijn voor Burgerforum heel belangrijk en men hoopt dan ook op een grote opkomst. Iedereen is van harte welkom, de avond begint om 20.00 uur.


Share our website