Raadsinfo verhoging zwembadtarieven

Zwemmen in Losser te duur!

Burgerforum heeft gevraagd om de raadsinfo over de verhoging van de zwembadtarieven op de agenda van de commissie te zetten.
Burgerforum heeft de volgende opmerkingen en vragen hierover (Henry Elsjan)
 
Graag ontvangen wij een overzicht van de bezoekersaantallen van de afgelopen jaren? BF is niet gelukkig met de prijsverhoging. Zwemmen wordt steeds duurder, terwijl we wel de mensen meer aan het bewegen willen hebben. 4,60 voor een uurtje/anderhalf uur zwemmen (langer kan vaak niet...zie rooster) is veel te duur.

Daarnaast heeft BF al vaker gevraagd welke rol de zwemclub kan spelen wat toezicht of bemensing kantine betreft. Dit om de kosten te drukken.
Inge Oort wijst aanvullend op het risico van steeds minder bezoekers al gevolg van de huidige prijzen. Ook vraagt BF om tijdens de vakantie weer de 1 euro prijzen te hanteren, zodat ook kinderen uit minder bedeelde gezinnen kunnen zwemmen.

Meer algemeen: Dit is al vaker gevraagd. Voortdurend moeten we weer terug komen op toezeggingen waar niet op teruggekoppeld is en we weer opnieuw naar moeten vragen. Graag aandacht hiervoor!
Share our website