Meelezers gezocht!

Bron: Gemeente Losser

Meelezers gezocht!
Lees mee met brieven over het sociaal domein
 
Vindt u ook dat brieven soms onduidelijk zijn? Bent u kritisch en heeft u een vlotte pen?
Help ons dan mee om onze brieven in begrijpelijke taal te schrijven.
 
Vanuit de gemeente worden veel brieven verstuurd. Op dit moment krijgen cliënten en inwoners veel informatie over alle veranderingen in de zorg, jeugdzorg en werk & inkomen. Hoewel we ons best doen om duidelijk en eenvoudig te schrijven, sluipen er soms ingewikkelde termen in. Dit willen we graag verbeteren en daarom is uw verfrissende blik voor ons zeer waardevol.
 
Wij zijn op zoek naar inwoners van de gemeente Losser die het leuk vinden om op oproepbasis kritisch naar onze uitingen in het sociaal domein te kijken. De groep meelezers die zo ontstaat, krijgt een informeel karakter. Via de mail benaderen we elke keer een drietal lezers die we uitnodigen om een reactie te geven op een brief. U wordt dus niet overladen door de gemeente en behoudt uw frisse blik. U heeft geen specifieke kennis nodig over de onderwerpen, de bedoeling is juist dat de ‘meelezers’ zonder enige kennis van zaken de boodschap in de brief begrijpen.
 
Wilt u zich aanmelden of meer weten over het meelezerspanel sociaal domein, stuur een mailtje naar Sanneke Snuverink, s.snuverink@losser.nl. U krijgt dan meer informatie over de voorwaarden en verwachtingen.
 
 
Share our website