Losser West en Beuningen als eerste op weg naar een gasloze woning?

  • Home
  • Nieuws
  • Losser West en Beuningen als eerste op weg naar een gasloze woning?

WIJKUITVOERINGSPLAN LOSSER-WEST

https://www.energievannoordoosttwente.nl/wup/losser-west/
Nederland wordt aardgasvrij en stapt over naar duurzame energie. Dat gebeurt wijk voor wijk met wijkuitvoeringsplannen (WUP’s). Losser-West is één van de eerste wijken in Noordoost Twente (NOT) waarvoor een WUP gemaakt wordt.

Inwoners, ondernemers, gemeente en andere partners gaan een plan te bedenken dat past bij de wijk waar het over gaat. Op deze pagina vind je alle informatie over het wijkuitvoeringsplan in Losser West.

Losser-West aardgasvrij: hoe doen we dat?

Wilt u meedenken over een aardgasvrij Losser-West? Dat kan! We nodigen u van harte uit om uw tips, ideeën en eventuele zorgen te delen via deze enquête. Ook horen we graag aan welke informatie u behoefte heeft en hoe u betrokken wilt worden. 

Zo doet u mee

U kunt op deze pagina de online enquête invullen. Dat kan tot 11 oktober a.s. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten en meedoen is geheel anoniem. Geen internet, maar wel graag uw mening geven? Bel dan naar het telefoonnummer 0800-75 75 755 (gratis) om een papieren enquête op te vragen. Het telefoonnummer is bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 17.00u

Share our website