Blog

Even voorstellen Rob Petersen

  • Lies┬áter Haar -
  • 02/03/2022  |  Comments (1)

Even voorstellen: Rob Petersen

Mijn naam is Rob Petersen 65 jaar. Sinds Juli 2020 zijn Marja en ik in De Lutte komen wonen. Ik heb één zoon van 26 uit een vorig huwelijk.

Na bijna 40 jaar internationaal bankier geweest te zijn in Amsterdam helaas door gezondheidsproblemen gestopt met werken. In het verleden o.a. betrokken geweest bij het opzetten van Qcredits ( Microfinanciering met een betrokken hart ) De keuze voor onze verhuizing van Zandvoort naar De Lutte was voor ons een logische.
Deze omgeving heeft alles om fijn en gelukkig te wonen en hopelijk oud te worden.
Mijn grote hobby is de historie van de autosport. Niet zo vreemd als je je hele leven in Zandvoort hebt gewoond. Op het Circuit was ik ruim 35 commentator bij de autoraces. Daarnaast ben ik archivaris van het Circuit van Zandvoort. Ook ben ik een grote dierenvriend. Ondanks mijn fysieke beperkingen gaat het wandelen en fietsen mij steeds beter af.

Vanaf de eerste dag genieten wij van deze regio met vriendelijke mensen.
Ik wil graag iets terug doen om mij nuttig te maken voor de Gemeente Losser. Sinds een jaar lid van de Stichting Behoud Twents Landschap. Door de stichting heb ik de omgeving beter leren kennen en werd enthousiast gemaakt door de vele initiatieven en plannen die er leven binnen de Gemeente Losser en omstreken.
Nu begeef ik mij dus voorzichtig op het politieke pad.
Met gezond verstand en behoorlijk wat maatschappelijke kennis vond ik bij Burgerforum Losser precies het juiste aanknopingspunt.

Het is fijn om te constateren dat er een partij is die zo voor zijn inwoners op komt. Op de wijze zoals ik dat graag zie, rechtdoorzee, betrokken en doen wat je belooft. Het juist ontbreken van een dwingende landelijke koers van een partij is echt de goede basis voor op de juiste manier opkomen voor de belangen van de inwoners van Gemeente Losser.

Ik wil graag die verbindende schakel zijn tussen alle inwoners en de raad.  Voor mij zelf zie ik een aantal aandachtsgebieden zoals afvalbeleid, duurzaamheid en de energietransitie, wonen en bouwen, leefomgeving en ons buitengebied. Persoonlijk wil ik wat extra aandacht geven aan de boeren die het in deze tijden echt zwaar hebben.

Waar Burgerforum voor staat kan ik dan ook van harte onderschrijven.
De komende vier jaren hoop ik via onze partij, de dan gekozen raadsleden te kunnen ondersteunen. Ik heb er zin in !


 

Comments (1)

Frits van den Broecke

Waarom ben je niet lekker in Zandvoort gebleven ? Daar liggen toch jouw hobby-s ? Begrijp niet hoe je de belangen van onze dorpen kunt behartigen als je hier net woont en denkt dat je alles al weet omdat je uit het Westen komt !

Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)