Even voorstellen......

  • 04/11/2020
  • Lies┬áter Haar

Beste leden van Burgerforum,
 
Ik begreep dat het een goed gebruik is dat nieuwe leden zich voorstellen. Vandaar dat ik van deze mogelijkheid gebruik wil maken om mij voor te stellen. Mijn naam is Harold Sligman, ik ben 49 jaar en woon sinds twee jaar in Losser; daarvoor heb ik altijd in Overdinkel gewoond. Ben getrouwd met Nynke en wij hebben twee dochters van 11 en 15; mijn hobby's zijn hardlopen, fietsen, koken en reizen. Zo nu en dan doe ik mee met een hardloopwedstrijd of obstacle run en als de COVID-19 crisis voorbij is hopelijk ook aan een duathlon/triathlon.
 
Ik werk bij de RIBW groep Overijssel als woon-/ambulant GGZ begeleider; daarvoor heb ik gewerkt bij defensie,binnen de jeugdzorg en de forensische psychiatrie. Al vanaf het begin van mijn loopbaan heb ik mijn bezig gehouden met medezeggenschap binnen de organisaties waarvoor ik gewerkt heb en dat doe ik nog tot op heden. 
 
Daarnaast ben ik jarenlang lid geweest van de medezeggenschapsraad op odbs het Kompas en lid van de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad van Consent. In die hoedanigheid heb ik ook al een aantal keren contact gehad met de plaatselijke politiek waaronder ook Burgerforum over de onderwerpen verkeersveiligheid voor het Kulturhuus in Overdinkel, Lokaal Educatieve agenda en passend onderwijs.
 
Vanuit de medezeggenschap is de stap naar de gemeentelijke politiek wel een logische, temeer omdat ik ook altijd politiek geïnteresseerd geweest. Zo luister ik wekelijks naar politieke podcasts en zo nu en dan volg ik ook nog wel eens een debat in de tweede kamer voor mijn plezier.
 
Ik kan jullie nog vertellen waarom ik lid ben geworden van Burgerforum maar dan wordt het wel een hele uitgebreide kennismaking, dus ik laat het hierbij.
 
Ik hoop dat jullie snel een keer kan ontmoeten en wens jullie voor de komende periode vooral gezondheid 
 
Gr
 
Harold Sligman
Comments (1)
Hans van Goormaten

Beste Hans, Je begrijpt wel dat de doorgaande straat in Overdinkel altijd een doorgaande weg is geweest. Door hier nog meer in te grijpen zal er nog meer verkeer via sluipwegen langs overdinkel rijden, ik had ook verwacht dat je een visie had hierover, helaas blijft het beperkt gezichtsveld. Wat denk je dat er met de Goormatenweg / pastoor v Laakstraat gaat gebeuren wanneer je het centrum van overdinkel dichtgooit? De mensen die daar wonen krijgen meer overlast van het verkeer dat dan eerder door Overdinkel ging, is dat de bedoeling? Denk even goed na voordat je dit soort dingen in gang zet. En zo eenzijdig bekeken. Alvast dank.

Share our website