Ad Wessels

img

Ad Wessels

Kandidatenlijst nr. 14

Mijn naam is Ad Wessels (63). Trotse vader van twee studerende kinderen. Een leuke vriendin verrijkt mijn leven.

Na mijn millitaire-dienstplicht ben ik in Utrecht gaan studeren. Als apotheker heb ik in het hele land gewerkt.
Vanwege een tijdelijke opdracht, ben ik in aanraking gekomen met Overdinkel. Daar woon ik inmiddels 20 jaar en dat bevalt goed. Door de hogesnelheid internetverbinding kan ik gemakkelijk de klant digitaal ontmoeten, ineens is Overdinkel het centrum van Nederland.

Naast mijn werk heb ik mij altijd ingezet voor de zakelijke omgeving en voor verenigingen:
van voorzitter van de winkeliersvereniging, inkoper van een kookclub tot voorzitter van de toezichtshoudende commissie van apothekers. En in de tijd dat mijn kinderen nog jong waren verrichtte ik hand- en spandiensten voor de sportvereniging en de lagere school.
Mijn kracht is dat ik ingewikkelde onderwerpen kan verkleinen tot begrijpbare stukjes.  Stukjes die allemaal een samenhang hebben en passen in het grotere plaatje.
Door mijn opleiding en interesses kan ik van heel veel dingen beetje. Vaklieden en goed georganiseerde bedrijven inspireren mij.
In mijn werkwereld wordt persoonlijk belang tuchtrechtelijk afgestraft. Dat zie ik ook het liefst in het dorpsbestuur.
Werken aan integriteit is er bij mij ingebakken en dat draag ik graag over. Hoe heerlijk zou het zijn dat je kunt vertrouwen op je gemeentebestuur. Het hele verhaal in plaats van de halve waarheid. De burger organiseert en de overheid faciliteert is voor mij een belangrijk vertrekpunt. Hiermee krijgt de burger ruimte om zelf initiatief te nemen. Dan ontstaat er op een natuurlijke wijze de gewenste burgerparticipatie. Uiteindelijk gaat het om het vertrouwen in elkaar.
De rganiserende burger, openheid van zaken, tegengeluid en tegenmacht zijn voor mij de methoden om van de gemeente Losser een beter paradijs te maken. Met de leden van BurgerForum gaat dit zeker slagen.

Share our website