Nieuws

Vragenuur over vluchtelingenproblematiek


 
Gemeente Losser belegt vragenuurtje over vluchtelingenproblematiek
?
Op woensdag 30 september, van 18.30 – 19.30 uur
 
Op woensdag 30 september, van 18.30 – 19.30 uur, houdt de gemeente Losser een inloopvragenuur over de vluchtelingenproblematiek en de mogelijke gevolgen die dit maatschappelijke vraagstuk heeft voor de gemeente Losser. Namens het College zijn burgemeester Sijbom en wethouder Hassink aanwezig. Locatie is het gemeentehuis aan het Raadhuisplein in Losser.
Wethouder Hassink: “vanuit de gemeenteraad maar ook direct van inwoners ontvangen wij de nodige vragen over het vluchtelingenvraagstuk. We vinden het daarom prettig en belangrijk om in een vragenuur te proberen zoveel mogelijk van die vragen te beantwoorden en ook mogelijke suggesties te horen. U bent van harte welkom.”
In Europa worden veel landen met een toenemende stroom vluchtelingen geconfronteerd, ook Nederland. De instroom van vluchtelingen in ons land is de afgelopen maanden sterk opgelopen en stijgt snel. Ook in de gemeente Losser vragen mensen zich af wat voor gevolgen de toestroom van vluchtelingen mogelijk heeft voor de samenleving. Op woensdag 30 september geeft de gemeente daarom zo veel als mogelijk een antwoord op die vragen.
 

Share our website