Nieuws

DE MUZIEKSCHOOL MOET BLIJVEN!


DE MUZIEKSCHOOL MOET BLIJVEN!

De onlangs gepresenteerde bezuinigingsvoorstellen van het college van Burgemeester en Wethouders van Losser betekenen het einde voor de muziekschool. Dit centrum voor Muziek, Dans en Theater zal dan haar deuren moeten sluiten en 30 personeelsleden en vele vrijwilligers, maar ook meer dan 700 muziekleerlingen staan dan op straat. Maar ook leerlingen van basisscholen en middelbare scholieren, evenals de vele huurders die nu gebruik maken van RABO-zaal en lokalen, kunnen dan niet meer terecht in dit bruisend hart van Losser.

We kunnen ons niet voorstellen dat de VVD, maar vooral de Partij van de Arbeid en de SDGL dit kunnen steunen. Bij de vorige verkiezingen waren het immers juist de Partij van de Arbeid en de SDGL die moord en brand schreeuwden over de bezuinigingen op muziekschool, bibliotheek en stichting Cluster, die toen doorgevoerd moesten worden a.g.v. het Laga-debacle.

Ben u met ons van mening dat dit niet mag gebeuren, trek dan aan de bel. Neem contact op met uw eigen partij om hen te overtuigen dat dit de verkeerde weg is, trek aan de bel bij raadsleden en college van burgemeester en wethouders, of mail uw steunbetuiging naar de muziekschool info@muziekschooldesleutel.nl(www.muziekschooldesleutel). Ook de steunbetuigingen via onze website zullen we doorsturen naar de muziekschool.

Burgerforum vindt de muziekschool een basisvoorziening. Losser telt 7 harmonie- en fanfare corpsen, 11 koren. Losser is een muzikaal dorp met heel veel muzikaal talent. Moet dat allemaal verloren gaan!? Als de school eenmaal weg is, zijn we haar voorgoed kwijt. LAAT HET ZO VER NIET KOMEN!

 

 

 

 


Share our website