Blog

Lies ter Haar

  • Lies┬áter Haar -
  • 11/03/2018  |  Comments (0)

Even voorstellen, ik ben Lies ter Haar, geborenen getogen in Losser en aan aan deze mooie gemeente heb ik ook mijn hart verpand.
Ik ben altijd in de politiek geïnteresseerd geweest, zowel landelijk als gemeentelijk, maar heb nooit een partij kunnen vinden  waar ik helemaal bij “paste” om het zo maar te zeggen. Tót Burgerforum ten tonele verscheen en het bijna vanzelfsprekend was om me hierbij aan te sluiten. Ik vond er wat ik in de andere partijen altijd gemist heb. Bevlogenheid, betrokkenheid en het puur richten op het belang van onze burgers.Een bonte mengeling van de meest uiteenlopende mensen met de meest uiteenlopende achtergronden en beroepen maakt dat het een partij is die breed in onze gemeenschap geworteld is.

De vorige verkiezingen zijn we de grootste partij geworden en de afgelopen vier jaar hebben we kunnen werken aan stabiliteit. We hebben nu een financieel gezonde gemeente. Bestuurlijke rust kenmerkte deze periode en dat is een goede voedingsbodem voor resultaat. We staan met beide benen op de grond en dat willen we ook blijven doen. Gaan voor haalbare doelen. Maar er vooral ook zijn voor alle inwoners van onze gemeente. Benaderbaar zijn, oog en oor hebben voor wat er leeft. We kunnen uiteraard geen wonderen verrichten, maar wel de geluiden serieus nemen, antwoorden, advies geven, de weg wijzen, vragen stellen, of op een andere manier proberen te helpen. En .... vooral goed luisteren! 

Kortom: volksvertegenwoordiger zijn .....en dat ben ik met hart en ziel.

Ik hoop dat u ons ook op 21 maart 2018 weer uw stem en uw vertrouwen geeft. 

Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)